Konferans Duyurusu

Değerli akademisyenler ve turizm paydaşları,
 
Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Geliştirme ve Çevre Koruma Konferansı 22 ve 23 Kasım'da Trakya Üniversitesi Vakfı tarafından ve aşağıda logoları bulunan 4 tanınmış dernek ile ortaklaşa düzenlenerek Edirne'de gerçekleştirilecek;
 
Resim
 
 
Konferansın amacı, dünya ve ülkemizdeki turizm paydaşlarının görüşlerini farklı disiplinlerden araştırmacıların çalışmalarıyla harmanlayarak bilim dünyasına katkıda bulunmaktır. Ayrıca, turizmin sürdürülebilirlik perspektifinde güncel sorunların akademisyenlerin, sektör temsilcilerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin ve diğer turizm paydaşlarının katılımı ile incelenmesi, turizmin sürdürülebilirliğine zarar verebilecek uygulamaların tartışılması, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve turizm paydaşlarının sürdürülebilir turizm ve işbirliği olanaklarının farkındalıklarının da artırılması hedefleniyor. Deneyiminizi paylaşmanız turizm endüstrisine, destinasyonlara ve bilime katkı sağlayacaktır.
 
Kabul edilen tüm yazılar, konferans kitabında tam metin olarak yayınlanacaktır. Tam metinler kurula 01 Kasım 2018 tarihine kadar sunulmalıdır. Kabul edilen tüm belgeler 15 Kasım 2018 tarihinde web sayfamızda duyurulacaktır.
 
Sizleri Edirne'deki etkinliğe katılmaya davet ediyoruz ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen çalışmaların memnuniyetle kabul edileceğini vurgulamak istiyoruz. 22 Kasım 2018'de sizi görmekten onur duyacağız.
Bu içerik 17.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 544 kez okundu.